Indeling Vakantievilla 22 personen - 7 slaapkamers

De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 - 22 personen en is voorzien van 7 ruime slaapkamers en 3 badkamers. De vakantie villa is de locatie voor uw weekendje weg met uw familie.

De woonkamer

De villa heeft een zeer ruime woon- en eetkamer die door zijn gunstige ‘L-vorm’ indeling zeer geschikt is voor grotere groepen. De gezellige zitbanken en zitstoelen in het woongedeelte zorgen samen met de aanwezige accessoires voor een heel gezellig vakantieverblijf. De grote televisie met DVD speler zorgt ervoor dat er gezamenlijk TV gekeken kan worden.

De eetkamer

In het eetgedeelte staat een grote eettafel waar gezamenlijk aan gegeten kan worden, maar waar ’s avonds uiteraard ook familie spelletjes aan gespeeld kunnen worden. De grote eettafel kan indien gewenst in kleinere delen worden opgesplitst. De gekozen opzet zorgt ervoor dat het altijd gezellig is in de woonkamer met open keuken.

De keuken

In de zeer ruime keuken vindt u o.a. een dubbele kookopstelling, koelkast met aparte vrieskast, combi-oven en vaatwasser. Hierdoor kan er comfortabel met meerdere mensen een heerlijke maaltijd worden samengesteld. In de bijkeuken vindt u een extra koel-vries combinatie.

Voor kinderen is er een kleine speelhoek in de woonkamer.
Eventueel kan er een box of kinderzitje worden geplaatst.

7 Slaapkamer + 3 badkamers

Slaapkamer 1: 2 bedden + badkamer (begane grond)
Slaapkamer 2: 2 bedden
Slaapkamer 3: 2 bedden
Slaapkamer 4: 2 bedden
Slaapkamer 5: 4 bedden
Slaapkamer 6: 5 bedden
Slaapkamer 7: 5 bedden
Op de bovenverdieping zijn 2 luxe ruime badkamers met douche, toilet en 2 wastafels.

Slaapkamer indeling:

De ruime slaapkamer 1 op de begane grond heeft een dubbelbed. Vanuit de slaapkamer loopt u direct uw eigen grote en toegankelijke badkamer in. De badkamer heeft een douche, 2 wastafels met spiegel en een toilet. De badkamer is eveneens vanuit de hal direct bereikbaar.

Slaapkamer 2 en 3 zijn identiek en ruim van opzet. Het dubbele bed heeft twee matrassen van 90 bij 200 cm.
Slaapkamer 4 is een kleinere 2-persoons slaapkamer. Hier kunt u eveneens heerlijk vertoeven. De bedden kunnen tegen elkaar geplaatst worden.
Slaapkamer 5 heeft 2 stapelbedden.
Slaapkamer 6 en 7 zijn identiek en hebben 2 stapelbedden en een 1-persoons bed.

Toegankelijkheid

De vakantievilla is niet speciaal voorzien van aangepaste voorzieningen. Wel is er één slaapkamer met eigen ruime badkamer op de begane grond welke zeer toegankelijkheid is voor mensen die minder ter been zijn. Bent u met uw familie waarbij opa/oma minder mobiel zijn, dan is de slaapkamer met badkamer op de begane grond ervoor ideaal voor opa/oma.

Ga naar boven